93 471 25 63 (el telèfon admet missatges de Whatsapp) quip-psicologia@quip-psicologia.com

mindfulness

A quip psicologia ens ocupem de l’estrès amb Mindfulness.

De vegades sentim que la nostra vida va massa ràpid, que l’estrès i l’ansietat han pres el control i que ens hem desconnectat del que realment es important per a nosaltres. Vivim en mode de pilot automàtic, donant-li voltes al passat o preocupant-nos pel futur sense ocupar-nos del present i de les coses que ens fan feliços.

Amb Mindfulness aprenem a desconnectar d’aquest pilot automàtic i a connectar amb les coses tal com són, en el moment present. Es tracta d’atendre al que notem en el nostre cos, al que sentim i al que pensem, sense jutjar, és a dir, sense idees preconcebudes ni suposicions de cap tipus al respecte: acceptant. I d’aquesta manera millorem la nostra salut física i psicològica i cultivem relacions més saludables.

 

Com ho fem:

TALLER DE GESTIÓ DE L’ESTRÈS AMB MINFULNESS

(Basat en el programa MBSR de Jon Kabat-Zin)

Curs de 8 setmanes. 2.5h setmanals amb un dia de retir a la Natura.

 

TALLER MEDITACIÓ EN COMPANYIA

Trobada quinzenal de persones que han acabat el taller del gestió de l’estrès i volen mantenir la seva pràctica i compartir les seves experiències amb els altres.

Dijous quinzenal de 20h a 21.30h

 

TROBADES DE MEDITACIÓ

  • Xerrades d’introducció al Mindfulness
  • Meditacions guiades per a meditadors i gent sense experiència.
  • Retirs d’un dia a la natura

Informa’t dels propers esdeveniments.

Share This
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad