93 471 25 63 (el telèfon admet missatges de Whatsapp) quip-psicologia@quip-psicologia.com

Sobre Quip

quip psicologia va obrir les seves portes l’any 1999 per tal d’apropar la psicologia a les persones, amb la creença que aquesta és una disciplina que pot millorar la qualitat de vida dels individus, de les seves famílies i per tant, de la nostra comunitat.

Des de llavors hem fet molt camí. Hem ampliat els nostres serveis incorporant professionals que, amb metes comunes, abordin problemes diferents, col·laborem amb la Universitat de Barcelona i amb la Universitat Oberta de Catalunya en la formació pràctica dels estudiants de Psicologia i estem en contacte continu amb les escoles i professionals que tracten amb els nens, adolescents i adults que venen al nostre centre.

El nostre objectiu continua sent el mateix: oferir un servei professional de qualitat, des d’una perspectiva científica i basar totes les nostres intervencions en un diagnòstic seriós i fonamentat.

Inma Estefanía. Fundadora de quip psicologia

 

Share This
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad